Olimpiešu godināšana Daugavpilī

30.08.12

Daugavpils vadība šodien rīkoja pieņemšanu, kurā tika godināta Olimpiskā cīkstone Anastasija Grigorjeva, kā arī Olimpiskais skrējējs Dmitrijs Jurkevičs.

Grigorjeva : "Man bija viss, la labi sagatavotos. Tomēr izdevās ieņemt tikai 9. vietu. Ceru, ka nākamreiz tikšu līdz pjedestālam". Runājot par izjūtām, kas viņai bija Londonā, sportiste paziņoja, ka tagad saprot, ar ko Olimpiskās Spēles atšķiras no citām sacensībām, atbalsts no zāles Olimpiskajās Spēlēs nav salīdzināms ne ar ko citu, tāpēc ir vērts trenēties daudzus gadus, un viņa tam ir atkal gatava (gorod.lv).

"Man nav pilnīga gandarījuma. Mēs četrus gadus strādājām uz zeltu, un Olimpiādē biju gatava cīnīties par medaļu. Savu sniegumu Olimpiskajās Spēlēs neuzskatu par izgāšanos, bet nevaru nosaukt arī par veiksmīgu", - tādu kritisku vērtējumu sev dod Grigorjeva. Spilgtākais notikums Olimpiādē Anastasijai bija uzvara pār amerikānieti Jeļenu Pirožkovu, kas ļāva mūsu sportistei noslēgumā ierindoties 9. vietā. Nastja uzskata, ka bija pareizi startēt tieši 63 kg svara kategorijā, kurā viņa plāno sacensties arī nākamajās Olimpiskajās Spēlēs (Ļubova Trana, grani.lv).

Kopbilde : Olimpiskā centra vadītājs Uldis Pastars, Sporta pārvaldes preses sekretārs Nauris Mackevičs, Olimpietes treneris Sergejs Kursītis, Bērnu un jaunatnes sporta skolas direktors Imants Utināns, Olimpiskā cīkstone Anastasija Grigorjeva, Daugavpils mēre Žanna Kulakova, Daugavpils vicemērs Vjačeslavs Širjakovs, Olimpiskais skrējējs Dmitrijs Jurkevičs, Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs, Olimpieša treneris Romualds Jurkevičs.

Žanna Kulakova, Vjačeslavs Širjakovs, Anastasija Grigorjeva