Grigorjeva pabeidz Olimpiādi uz Zvirbuļa

14.08.12

Olimpisko Spēļu noslēguma cermonijā Anastasija Grigorjeva ieradās uz Armanda Zvirbuļa kamiešiem. Kā nekā, Grigorjeva tika 1 vietu augstāk.



Zvirbulis par Grigorjevu pēc spēlēm :
"Anastasija pret mongolieti izvirzījās vadībā ar 4:3. Šādā situācijā pārsvars principā netiek atdots. Kāpēc šoreiz atdeva? Anastasija pret mongolieti izvēlējās tādu pašu taktiku kā pret Pirožkovu. Es domāju, ka otrajā cīņā bija nepareizi izvēlēlēta taktika. Cīkstēties ar mongolieti stojkā bija nereāli. Pārlieku izgāja uz korpusa cīņu, bet Mongolijā korpusu cīņas ir nacionālais sporta veids. Mongolijas cīkstonēm ir spēcīgas rokas - tas ir viņu trumpis. Tāpēc stojkā vajadzēja cīnīties pēc iespējas mazāk, tā vietā liekot lielāku akcentu uz kāju darbību" (09.05.12 Latvijas avīze & Diena, 10.05.12 Telegraf).

Grigorjeva par Zvirbuli pirms spēlēm :
"Armands ir zvērs. Viņš no visas sirds mīl šo sporta veidu. Viņš ticēja saviem spēkiem, kad vairāki jau neticēja. Viņš klusām darīja savu darbu daudzu gadu garumā un rezultāts atnāca līdzi viņa smagajam darbam. Viņš ir ļoti progresējis pēdējo gadu laikā. Domāju, ka Armandam Londonas Olimpiādē ir tikpat lielas izredzes uz zelta godalgu kā citiem sportistiem. Ne mazāk, ne vairāk. Viss ir viņa paša rokās" (22.05.12 LETA, grani.lv).

 Anastasija Grigorjeva un Segejs Kursītis
 
Segejs Kursītis, Māris Štrombergs, Anastasija Grigorjeva
 
 
Segejs Kursītis, Māris Štrombergs, Anastasija Grigorjeva, Armands Zvirbulis